mand_kvinde_køkken

Små tilføjelser der gør din hverdag endnu bedre

sw2

Ofte må vi selv lave den luksus, vi gerne vil have. Det behøver dog ikke være særlig besværligt, for at hverdagen ruller lidt bedre. Med disse små tilføjelser får du hurtigt bedre tid til afslapning og dine andre interesser.

Alle fortjener lidt luksus i hverdagen. Luksus kommer dog ikke kun i form af dyrt tøj, og at andre laver arbejdet for en. Luksus er også at have tid til at sidde med et glas rødvin efter en lang dag. Tag derfor hånd om dig selv og skab lidt ekstra luksus i hverdagen.

 sofa_med_blå_puder

Luksuriøs og nem mad

Mad behøver ikke at tage lang tid og være besværlig, før det smager godt. Det handler blot om at finde de rette opskrifter. Vælg nogle af de retter, du er god til at lave – eller afprøv noget nyt, der ikke kræver det helt store. Husk det også handler om anretningen. Hvis du gør lidt ekstra ud af, at det skal se flot ud, så tror din hjerne også, det er bedre lavet end som så. 

Et bonus tip er at bruge weekenden på dét, der tager lidt længere tid. Ønsker du eksempelvis at bage et brød i stegeso, så kan det gøres weekenden over. Så har du brødet klar til hele den kommende uge. 

Pift indretningen op

Vi vil gerne se på noget godt. Derfor er det altid en god idé at pifte indretningen op en gang imellem. Du kan eventuelt ændre lidt på små pyntegenstande for hver årstid, vi er i. Det er blot de helt små ting, der gør op for de store detaljer. 

Også puder og tæpper kan skiftes ud. Hav et par gode og flotte farver, du virkelig elsker, som du kan rotere mellem. På den måde ser stuen eller soveværelset altid dejlig og frisk ud. Du får helt sikkert lyst til at kaste dig ned i dem efter en lang dag. 

kvinde_med_te

Undgå en stresset morgen

Stressede morgener er bestemt ikke luksuriøse – men de er meget normale hos alle folk. Prøv at forbered så meget aftenen før, så din morgen ruller mere elegant. Læg dit tøj ud på forhånd, så du blot kan hoppe i det om morgenen. Det giver dig ikke blot mere tid, men du vil også vælge et sæt tøj, der er pænere, end hvis du i en fart blot greb et par jeans og en sweater. Det behøves slet ikke at være mere besværligt end dét. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *