Gaven til ham

Gaven til ham – designeruret, der følger ham gennem hele livet

sw2
Det er næsten pr. automatik svært – ja næsten umuligt – at finde den perfekte gave til manden derhjemme. Ofte bliver gavesøgningen en smule idéforladt og ender gerne med de traditionelle valg såsom sokker og trøjer. Selvom det er både gode og nyttige gaver, er det altid rart, hvis du formår at finde gaven, der sparker benene væk under din kæreste. Så hvordan finder du den perfekte gave? Hvis du har lagt lidt ekstra fra til gaven, kan du med fordel gå efter et lækkert designerur. Det passer nemlig både til manden, der elsker det klassiske look, samt manden, der gerne går med herresmykker i hverdagen. Samtidig er det en gave, der kan følge en livet igennem.Hvilken type designerur skal du vælge?


Det er nemt at kaste adskillige tusinder efter designerure fra mærker som Rolex, Cartier og Omega. Men sandheden er, at designerure findes i en lang række prisklasser, så du kan stadig få luksus til mere rimelige priser.
Valget af urdesign bør altid tage udgangspunkt i typen. Er din kæreste manden, der nærmest lever i et par løbesko, jævnligt er på dykkereventyr eller er afsted på ski i de norske fjelde? Så kan du med fordel gå efter sportsure med smart-funktioner fra et af topmærkerne. Mange af de nye modeller har både integreret musikafspiller, guidede vejrtrækningsøvelser, pulsmåling under vand, idéer til træningsøvelser, tracking af væskeindtag og naturligvis GPS. Uret med smart-funktioner er også meget nyttigt til manden, der har brug for et lille spark til at få mere træning ind i hverdagen.
Et designerur kan også købes med tanke på de mere festlige anledninger eller arbejdsbrug. Tænk gerne grundigt over, hvilken mekanisme der er bedst. Du kan f.eks. både vælge mekaniske og batteridrevne ur. De har hver især deres fordele og ulemper. Det er også værd at overveje materialet og typen af urrem. Hvis din kæreste er den lidt mere casual type, kan du f.eks. gå efter en klassisk læderrem i stedet for den velkendte stålrem.
Det er nemt at falde for urets helhedsudtryk, herunder farveskalaen. Men tænk også i praktik. Hvordan er tallene på urskiven? Er de nemme at se? Hvis din kæreste er begyndt at komme i den alder, hvor bogstaverne i avisen er blevet noget mindre, end de plejer, så gå efter en urskive med tydelige tal, så uret udfylder sin praktiske funktion, og ikke kun bliver en pyntegenstand.
Gør kæresten glad

Det sidste touch – indgraveringen

Én ting er, at du lægger en masse kærlighed i at vælge det helt rigtige ur, men du kan også gøre det til noget personligt. Skal gaven foræres på en særlig dag, så få lavet en indgravering på urets side eller bag på urkassen, der med få tegn sender et personligt budskab til modtageren. Det kan være alt fra en bestemt dato til et særligt ord, der definerer jeres kærlighed – måske i form af et kælenavn eller et ord, der booster din kærestes selvtillid – eksempelvis ”fighter”. Dit valg af designerur behøver således ikke være et udtryk for pris og luksus, men derimod en kærlig omsorg. Uanset hvad du vælger, gør du din kæreste glad i låget – for alt er bedre end endnu et par tennissokker.     

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *