graviditetstest

Byg den bedste rede til din baby

sw2

Har du netop spottet to streger på graviditetstesten? Så drøner der sikkert tusind spørgsmål og tanker rundt i hovedet på dig lige nu. Hvordan passer jeg bedst muligt på baby under graviditeten? Hvordan skal det gå med fødslen? Hvilke ting har man brug for, når man får en baby? Bare rolig, sidstnævnte kan du finde hjælp til her. Vi guider dig til at bygge den bedst mulige rede, så din baby bliver omgivet af kvalitet.

Skal du i gang med at bygge en lun rede med kvalitetsudstyr til din baby, kan du finde lækre ting hos Babymode.dk.

babyfod

Anskaf dig kun de bedste ting til din baby

Som førstegangsforældre kan det virke lettere uoverskueligt at købe det rigtige til din baby – det kan give sved på panden at bladre et katalog med babyudstyr igennem. Og hvad med kvaliteten? Den skal være i orden. Her finder du en guide til 5 uundværlige og lækre babyting, som vil gøre både dit og babys liv nemmere.

  • Puslebord: Det rigtige puslebord sørger for, at du kan pusle dit barn på en hyggelig og tryg måde, samtidig med at dit badeværelse forbliver pænt.
  • Pusletaske: Det er vigtigt med en komfortabel, anvendelig og flot pusletaske, for den har du med dig overalt i babys første år. 
  • Babyseng: En smuk og komfortabel babyseng samt en blød og skærmende sengerand, så baby får de bedste forudsætninger for at sove.
  • Babyalarm: En god babyalarm, så du altid ved, hvordan baby har det. 
  • Kørepose: En lækker og komfortabel kørepose, så du trygt kan tage din baby med ud i verden.

Baby sidder med sit legetøj og ser tilfreds ud

Du må ikke glemme dig selv

Husk også at være god ved dig selv. En lille baby tager, hvad den har brug for, og det resulterer nogle gange i et tungt hoved og ømme bryster. Sørg derfor for at passe ekstra godt på dig selv. Vælg fx nogle gode og behagelige ammeindlæg, som ikke laver rifter eller gør tøjet vådt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *