kvinde

Gør dig smuk og unik til julefesten

sw2

Det har været et hårdt år, og for manges vedkommende glæder de sig til det kommende år, som formodentlig bliver bedre end det gamle.

Netop derfor skal der sættes ekstra glans på årets sidste fester, du skal skille dig ud og gøre noget specielt ud af dig selv, som andre lækker mærke til, og som måske endda samtidig gøre at du bliver festens midtpunkt og samtaleemne.

Kunsten består i at du skiller dig ud på en unik og subtil måde, der både gør at folk lægger mærke til dig, men som heller ikke er så anmassende at det bliver for meget.

kvinde

Hvordan gør du så det? En ting er din påklædning og fremtræden i selskabet, noget helt andet og langt mere underfundigt er dine smykker, som helt sikkert skal være håndlavede og dermed aldeles unikke i deres form og udtryk, lige som dig selv.

Vær unik uden at skulle lægge en formue for det

Det kan godt være du tror at håndlavede smykker skal koste en formue, og ja godt håndværk koster, men det er absolut sådan at enhver økonomi kan være med, se her.

Først og fremmest er der den fordel, at du som forbruger og direkte køber hos en producent skærer de fordyrende mellemled ud, og dermed er der kun et sted der skal tjene penge på at sælge dig varen.

Det næste er at producenten herved kommer til at kigge kunden direkte i øjnene, og i samme åndedrag bliver holdt helt og aldeles ansvarlig for sit håndværk.

Godt håndværk

I og med at det er en mindre og familieejet håndværker, så er der garanti for det grundige håndværk og kreativitet i hvert eneste smykke, hvilket betyder at du ikke finder en anden person der har det samme smykke, også selv om det er købt samme sted, fordi der altid vil være små variationer i fremstillingen.

Og der er et godt ordsprog der passer til sæsonen, og det er at uanset hvor meget julemad og konfekt du kommer til at spise, så vil du altid kunne passe dine øreringe, så giv den endelig gas hen over jul og nytår.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *