hundefoder

Hundeudstyr – 3 ting din hvalp vil elske

sw2

Er du kommende hundeejer? Så går du sikkert med en masse tanker og bekymringer om, hvordan du mon giver din hvalp den bedst mulige start i sit nye hjem. Dog kræver det ikke mere end blot en masse kærlighed og omsorg – og nå ja, det rette hundeudstyr. Det rette hundeudstyr har ofte større betydning, end de fleste tror. Læs med her, og få en oversigt over de 3 vigtigste ting som du bør investere i, for at give din nye pelsede ven den bedst mulige start i sit nye hjem.

 

Det rette foder

Det er vigtigt, når man skal ud og investere i foder til sin hvalp, at man udvælger noget foder, som er afbalanceret. Dette er vigtigt, for at hvalpens almindelige kropfunktioner kan vedligeholdes, og for at hvalpen kan opnå den rette vækst og udvikling

 

Derudover er det også vigtigt fra start at gøre det til en god oplevelse for hvalpen at spise. Derfor bør du også gå efter foder, som er velsmagende, uden at du behøver at gå på kompromis med de vigtige næringsstoffer.

 

Hundeseng

Selvom tanken om at have sin hund liggende i sin seng om natten kan lyde ganske hyggelig, så anbefales det, at man kun lader sin hund sove i en hundeseng eller hundekurv. Dette anbefales af sundhedsmæssige årsager, men også for at opretholde lederskabet i dit og din hunds forhold.

 

Dette behøver dog langt fra at betyde, at din hund behøver at sove dårligt, da der i dag fås hundesenge i super kvalitet.  Dog er det vigtigt at gå efter en hundeseng, som passer til din hunds størrelse og søvnmønstre, for at den kan få det mest optimale ud af sin seng.

 

Hos Kruuse kan du finde et stort udvalg af kvalitets hundesenge samt en masse andet hundeudstyr, som er væsentlig for en god og nem hverdag for dig og din hund.

 

Hvalpelegetøj

Med en hundehvalp er der ofte fart over feltet, hvorved det er vigtigt med noget legetøj, som kan aktivere hvalpen og give de sjov og underholdning, således at den kan komme af med noget af alt sin energi. Da hvalpe dog ofte også har det at gnave og bide i stort set alt, så er den en god ide at investere i noget legetøj, som kan holde til dette, således at du ikke skal ud og investere i noget nyt legetøj hver anden dag.

hundehvalp

Derudover er alle hvalpe også forskellige. Nogle hvalpe foretrækker pibelegetøj, i mens andre hvalpe bedst kan lide legetøj uden lyd. Når man skal finde det rette legetøj til sin hvalp, så er der dermed ikke andet for end at prøve sig frem og lære sin hund godt at kende.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *