Indretning med planter

Forlæng sommeren med tilbehør til udearealer

sw2

Er din have, terasse, gård eller altan en smule kedelig og trist? Ærger du dig over aldrig at bruge områder, når nu du har adgang til dem? Sådan behøver det ikke være! Faktisk skal der ikke meget til for at pifte sine udearealer op og gøre dem hyggeligere. Læs videre for at finde ud af hvordan du gør.

Havesofa og altan

Grønne planter giver liv og charme

Ikke alle personer har grønne fingre, men det er der heldigvis råd for. Man kan få mange udendørs planter, som kræver minimal plejning og som stadig er flotte at se på. Det kan både være med til at skærme, men også give stedet lidt charme. Det gælder især hvis udearealet ikke har græs eller andet grønt. Så anskaf dig nogle planter efter din smag og fornem hvilken forskel det gør.

Lækre og komfortable møbler 

Titlen siger det hele. For at have lyst til at være udenfor, skal der være nogle behagelige møbler at sidde i, eller ligge på. Det kan være alt fra liggestole, til et hygge sofa loungesæt. Det er ikke svært at finde gode møbler til eksempelvis haven, og du kan starte med at se alle havemøbler her. Her kan du finde lige det sæt som passer med din stil og forhåbentlig vil det trække dig oftere udenfor.

 Lanterne

Lys og varme til de sene aftener

Lyset og varmen skulle helst gerne komme fra solen, men da den ikke altid er der, kan det være en idé selv at sørge for det. Lyset kan du skaffe med lanterner, fakler eller udendørs lyskæder. Varmen kan enten fås gennem nogle tæpper, eller en terassevarmer. På den måde kan du bruge tid udenfor, også selvom solen er gået ned. Alle disse ting er med til at skabe en hyggeligere stemning, hvilket resulterer i meget mere tid på udearealerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *