Mand står afsides med smøg

Lev det gode liv (uden afbrydelser) med e cigaret

sw2

I dag ved vi alle, hvor usundt det kan være at ryge cigaretter, og det er derfor heller ikke særligt charmerende for nogen, når vi lige pludselig skal rejse os under middagsselskabet for at gå ud i kulden og tager os en smøg. Det er ikke nogen sjov oplevelse for nogen og kan afbryde den gode stemning ved et selskab.

Med e cigaret behøver man dog ikke at smutte udenfor, fordi der ikke er samme risiko for passiv rygning, som der er med almindelige cigaretter. 

Læs mere om, hvordan elektronisk cigaret kan hjælpe dig med at leve et bedre.

Rygende smøg

Ingen afbrydelser

Noget af det mest frustrerende ved at ryge, når ens omgangskreds ikke gør det, er, at man er nødt til at afbryde den gode snak for lige at smutte udenfor og tage sig en smøg. Det er nemlig ikke længere tilladt at ryge på mange offentlige områder, og mange mennesker vil heller ikke have, at man ryger indenfor i deres private hjem.

For at undgå at du på denne måde er nødt til at smutte udenfor, så kan du benytte dig af en elektronisk cigaret. Elektronisk cigaret er en god opfindelse for alle dem, som har svært ved at lægge smøgerne fra sig. De er nemlig bygget med en nikotin base, der gør, at man stadigvæk kan få sit nikotin fix – uden at det volder andre skade omkring en.

Med en elektronisk cigaret behøver du dermed ikke at smutte udenfor og den gode snak kan fortsætte – ofte helt uafbrudt af, at du lige hiver en e cigaret frem.

Husk dog lige at spørge de folk ad, som du sidder sammen med, om de har noget imod, at du lige ryger på din e cigaret. Langt de fleste har det ikke, men det er god kutyme lige at spørge alligevel. 

damedame

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *