Seng med pyntepuder

Få mere luksus i hverdagen med en kontinentalseng

sw2

Hvis man gerne vil have mere luksus i sit liv, handler det først og fremmest om komfort, eksempelvis kunne du kigge på en ny og bedre seng. I denne lille guide gennemgår vi kort, hvorfor søvn er essentielt for dit velbefindende, og hvorfor der er god grund til at vælge en ordentlig seng til både dig selv og dit kæledyr.

Afslapning med kæledyr

Om den gode søvn 

Søvnløshed er én af de mest almindelige årsager til, at danskere går til lægen. Faktisk sover hele 46% af danskerne ikke ordentligt om natten. Er du én af dem? Så er der flere ting, som du kan gøre for at afhjælpe problemet. 

Når du skal sove, har din hjerne brug for ro. Dette betyder, at du om aftenen bør minimere de stimulanser, som du normalt udsættes for. For eksempel kan du i stedet for at se fjernsyn læse en god bog, gå en aftentur eller drikke en kop kamillete. Kamillete bør dertil altid vælges frem for kaffe og alkohol, hvis du planlægger snart at gå i seng.

Desuden bør du naturligvis sørge for, at du har en ordentlig seng. Det er umuligt at sove ordentligt, hvis du ligger på en udslidt og udmattet madras. 

Om kontinentalsenge 

Alle mennesker er forskellige. Det samme gælder vores søvnbehov. Objektivt set findes der ikke en perfekt seng, for sengen vil altid afhænge af personen, der sover i den. 

Kontinentalsenge har efterhånden længe været populære blandt dem, der ønsker det bedste for deres nattesøvn. Denne form for seng er karakteriseret ved at være opbygget af flere lag. Typisk vil en boxmadras udgøre sengens bund. En springmadras vil som regel udgøre det midterste lag, og det øverste lag består af en topmadras. Topmadrassen er oftest fremstillet af latex, celsius eller memory foam. Kontinentalsenge har ikke sengerammer, og herved adskiller de sig fra de fleste andre sengetyper. Sengene findes i mange forskellige størrelser, så uanset dit soveværelses størrelse, findes der helt sikkert en kontinentalseng, der passer ind. 

Har du brug for hjælp til at vælge den rette model? Så tjek en guide online, der både kan give dig tips og eksempler på nogle af markedets bedste kontinentalsenge

Hund i seng

Hundesenge 

Ligesom mennesker har hunde brug for ordentlig søvn. En veludhvilet hund er langt mere medgørlig end en hund, der ikke får sin nattesøvn. Hvis du mangler en ny hundeseng, bør du tjekke det store udvalg af hundeudstyr her. Udvalget omfatter utallige lækre produkter i forskellige former, størrelser og prisklasser. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *