Moderne stue

Sådan indretter du det perfekte pigehjem

sw2

Går du også og drømmer om det helt perfekte pigehjem? Så er du kommet til det rette sted. Få en masse tips og tricks til, hvordan du indretter lige præcis det pigehjem, du går og drømmer om.

kattekilling

Vælg et farvetema

Hvad end du bare er helt forgabt i lyserød, eller totalt forelsket i en frisk orange – så vælg et farvetema. Med et gennemført farvetema får du skabt en rød tråd igennem hele hjemmet. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, at alt i hele hjemmet er nøjagtig samme farve. Hvis du har valgt farven pink som dit farvetema, så vælg f.eks. en pink sofa, én pink væg i stuen, et pink gulvtæppe osv. På den måde får du skabt en rød tråd gennem hele hjemmet.

Skab en fin have

Du går helt sikkert og drømmer om en smuk have, til at nyde et glas kold rosé på en lun sommeraften – men måske ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang. Men bare rolig – det er faktisk slet ikke så svært, som du måske skulle tro. Men med som så meget andet, så start med at lave en plan over, hvordan du lige præcis vil have din have. Så bliver du nemlig ikke overrasket eller skuffet undervejs. Du kan finde mere inspiration til at skabe en smuk have lige her.

have

Overvej et sødt kæledyr

Til et ægte pigehjem hører selvfølgelig et nuttet kæledyr. Et kæledyr er selvfølgelig ikke blot en sød accessory, men hvis du har tid og overskud, så overvej at anskaffe dig et kæledyr. Det kunne f.eks. være en sød kat. Klik her for mere information om katte.

De små detaljer

Det kan næsten ikke blive sagt nok, men nøglen er de små detaljer. Det kan være nips fra rejser du har været på, arvestykker fra farmor eller blot nogle søde figurer fra genbrugen. Sørg for at gøre dit hjem autentisk med de små detaljer – så dit hjem ikke bare ligner et udstillingshus. Det kan også være friske blomster, et sødt spejl, en vase eller noget helt fjerde. Kun du bestemmer hvad det skal være – og det er fuldstændig individuelt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *