Samvær og venner

Sådan forkæler du dig selv – næsten helt gratis

sw2

Vi har nok alle sammen oplevet perioder, hvor vi har mere end normalt travlt med alle ugens aktiviteter. Måske har man en vigtig deadline, der skal overholdes. Måske skal børnene passes eller måske skal der blot klares en masse ting derhjemme. Det er i sådanne situationer vigtigt at huske at forkæle sig selv med gode oplevelser, så det hele ikke bliver ulideligt hårdt. Og det behøver endda ikke engang at koste en formue. For at hjælpe dig lidt på vej, så får du her et par gode og næsten gratis idéer til at give dig den forkælelse som du så hårdt har brug for. Bliv klogere her, hvis du efter endt læsning skulle trænge til endnu flere gode råd.

Hus og privatliv

Tag en snak med en god ven

Vi har selvfølgelig alle sammen brug for venner, der gider lægge et øre til ens tanker og problemer. Hvad med at afsætte lidt tid hver eneste uge på at give en god ven et opkald? Vent f.eks. til børnene er lagt i seng, og giv dig så god tid til at få dig en ordentlig sludder. Efter en af disse oplevelser vil du uden tvivl føle dig langt bedre tilpas, og have mod på den kommende dags udfordringer.

Forkæl dig selv med et øjeblik for dig selv

I en travlt hverdag med karriere og familie, så kan man hurtigt blive optaget af alle andres problemer – især hvis man har en familie. Giv derfor dig selv lov til at få et lille pusterum for dig selv, hvor det kun skal handle om dig. Selv hvis der blot er tale om en uforstyrret kop kaffe, så fortjener du uden tvivl en af disse oplevelser med fred og ro uden andre personer tilstede. 

Forkæl dig selv med et karbad

Hvis du føler dig en smule udbrændt, så findes der nok ikke noget bedre end et varmt karbad. Fortæl derfor din partner, at du ønsker at slappe af for dig selv i badet. Du kunne f.eks. vente indtil han/hun selv er i gang med noget andet – eller når børnene er blevet puttet. Få derfor tændt op i stearinlysene med lidt afslappende musik eller en god bog. Uanset hvad der virker for dig, så er et karbad en af de bedste oplevelser i verden.

Fritid og hverdag

Forkæl dig selv med noget lækkert

Ingen forkælelse vil være fuldendt uden at forkæle sig selv med en uventet godbid. Uanset om du elsker chokolade, is eller smoothies, så findes der ikke mange oplevelser der kan måle sig med ens yndlingslækkerier. Få derfor købt rigeligt ind med din foretrukne snack eller godbid, så du altid har dem ved hånden når din partner eller børnene er travlt optaget med noget andet. 

Overtal din partner til at give dig massage

Sidst men ikke mindst, så kan du også overtale din partner til at give dig en grundig massage. Det er afslappende, og en perfekt måde at forkæle dig selv på – og en dejlig måde at have gode oplevelser på sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *