Timeglas

Implementer nogle nye sunde vaner i din hverdag

sw2

Måske er 2020 året, hvor du får implementeret nogle nye sunde vaner? Vi mennesker er vanedyr, så det kan være svært at ændre på vores sædvanlige gøre måde. Når du skal implementere en ny vane, er det vigtigt, at du er vedholdende. Jo flere gange du gør den nye vane, jo hurtigere vil den blive en naturlig del af din hverdag. Måske vil du gerne prioritere mere tid med familien? Måske trænger du til at smide et par kilo? Lad være med at udsætte dine mål til næste år, og gå i gang med det samme i stedet. For det bliver ikke lettere, jo længere tid du udskyder dem.

Fitness

Prioriter din tid

Måske bruger du for meget tid på arbejde? Du skal huske at prioritere tid med din familie. Hvis du ikke gør det, vil du komme til at fortryde det. Hvis du har børn, er det især vigtigt, at du tilbringer en del tid derhjemme. For det er ikke arbejdet, som vil fylde i dine minder, når du bliver gammel – det er din familie og børn. Det er også vigtigt, at du giver dig selv tid til at slappe af. Hvis du bare arbejder nonstop, kan du risikere at udvikle længerevarende psykiske sygdomme, som stress. Inden du kommer så langt ud, er der heldigvis nogle ting, som du kan gøre for at stoppe den usunde udvikling. Du kan eksempelvis gå ned i timer på dit arbejde, hvis det er muligt. Selvom du ikke får de samme penge, gør kvalitetstiden med familien op for det. Så får du også mere tid til at dyrke dine hobbyer, og gøre noget, som gør dig glad. 

Få mere motion 

Vil du gerne dyrke mere motion i år? Måske vil du gerne opbygge muskler, eller tabe et par kilo? Motion er altid gavnligt, men det er især gavnligt, hvis du har et stillesiddende arbejde. For så får du nemlig ikke bevæget dig særlig meget i dagligdagen. Det må du gøre op for når du kommer hjem, ved at løbe en tur i skoven eller tage en tur i fitness. Det kan også være at crosstraining er noget for dig? Crosstraining er effektivt til at brænde kalorier og aktivere muskelgrupper i både overkrop og underkrop. Du kan læse mere om alle fordelene ved crosstraining på: https://crosstrainerguiden.dk

livslyst

Giv slip på de mennesker som ikke er gode for dig

Det er især en usund vane at tilbringe tid med mennesker, som ikke ønsker dig det bedste. De vil holde din selvtillid nede, og forhindre dig i at gro som menneske. Måske er 2020 året, hvor du skal cutte kontakten med et par mennesker? Det kan være svært at tage det hårde valg, om at cutte kontakten. Dog er det, det bedste du kan gøre for dig selv. Når du slipper af med de mennesker, som ikke vil dig det bedste, vil du opleve at føle dig mere fri.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *