Vejkort i bilen

Tips og tricks til den luksuriøse bilferie

sw2

Intet siger luksus som en lækker bil. Nogle bilmærker er mere eksklusive end andre, men egentlig, så er det vigtigste vel, hvordan man selv har det med bilen. Hvis du føler den er luksuriøs, så er den luksuriøs. Det er en luksus at være herre over sin egen bil – og tid. Det giver uendelige muligheder for at fordrive tiden.

Automekaniker

Så er der road trip

Én af mulighederne med en bil kunne være at tage på en længere ’road trip’ med en kæreste, en søster eller en ven. Her ligger det luksuriøse især i, at man kan pakke til en længere tur, uden at skulle slæbe det ombord på hverken bus eller tog. Med en bil kan man bare lægge bagagen ind og køre. 

Det er endnu en fordel ved bilen: Man kan helt selv bestemme, hvornår turen starter og slutter. Med en bil er man altid rullende, og derfor er det vigtigt at passe godt på bilen og holde den ren og flot. Det vil give en ekstra lækker følelse til turen.

Det vigtige servicetjek 

At passe godt på sin bil behøver ikke kræve meget. Almen vedligeholdelse er rimelig automatisk hos de fleste bilejere. Men det er også forskel på hverdags- og feriebrug. Inden I tager af sted på tur, er det derfor vigtigt at tjekke bilen igennem. Sørg for at få lavet et servicetjek, så I er sikre på at bilen er klar til en længere tur, fuldt pakket. Der kan ske mange nedbrud, og det kan også ske for en ny bil. 

Måske kan du endda forberede dig endnu mere og øve dig på at skifte et dæk. Skulle du punktere, ville det spare en masse tid, hvis du kan ordne det selv.

Nedbrud med bilen

Fuld dækning på rejsen

Sidste tjek inden turen kan være at tjekke om på forsikring, og hvordan du er dækket i forhold til nedbrud. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, hvem man kan ringe til for at få hjælp. 

Dog er der også mange former for hjælp, som nemt kan skaffes uden at skulle betale en formue. Det kunne være, hvis du havde låst din nøgle inde i bilen. Befinder du dig på Sjælland, kan du være sikker på at få hurtig hjælp. Autolåsesmede er specialiseret i biler, moderne eller ej. Det betyder, at du kan være sikker på at få den rigtige hjælp, uanset om du kører Audi, Mercedes eller Volkswagen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *