Hvem er vi?

LA Piky

Det bedste

Hos LAPIKY.DK sætter vi fokus på de ting og oplevelser, som giver dig kvalitet og luksus i livet. Vi skriver om alt fra hverdage til ferier, og vi går op i, at du får mest muligt uf af din tilværelse og dine penge.

Har du brug for inspiration til at finde luksusferien for dig og din kæreste, eller har du brug for fif til at sammensætte den mest uforglemmelige gourmetmiddag for veninderne, er LA PIKY det perfekte sted for dig.

LA PIKY – for dig der går op i kvalitet og luksus

Travle dage på jobbet, fitness, frokostaftaler i weekenden er blot et lille udpluk af nogle af de mange aftaler, som din kalender kan være booket op med i løbet af en uge. Når du vil forkæle dig selv og forsøde tilværelsen, har du brug for oplevelser i topklasse, som kan bringe minder for livet.

Hos LAPIKY.DK sørger vi for at give dig inspiration og viden om alt fra mad over sundhed til ferier og rejser i topkvalitet.

Der findes masser af måder at skabe ekstra luksus på, og det behøver ikke være dyrere end andre produkter eller oplevelser. Det handler blot om, at du er bekendt med den verden af muligheder, som findes, når ønsket er kvalitet og topklasse.

Vi henvender os til enhver med sans for gourmet, æstetik, design og kvalitet. Du kan bruge vores hjemmeside til at få nye idéer til boligen eller til at blive afklaret om, hvor den næste sommerferie går hen.

Det bedste af det bedste

Vores vision om at fokusere på ”Det bedste af det bedste” er den holdning, som afspejler temaerne i vores artikler. Vi er kræsne, og du kan forvente, at det kun er de bedste produkter, ferier og middagsretter, som findes på vores hjemmeside.

”Det bedste af det bedste” er den standard, som vores artikler er skrevet ud fra.

Der er forskel på vores livsstile og fritidsinteresser. Mens nogle fokuserer på motion og træning, er andre til gaming eller adventure. Der findes kvalitet indenfor enhver kategori, og på LAPIKY.DK kan du gå på opdagelse i nye temaer, eller du kan udvide din viden om de interesser, du allerede har.

Vi har plads til alle uanset lader, stil og hobby.

Vores hjemmeside er bygget op med samme høje standarder, som vi stiller til artiklernes indhold. Det er skarpt design, så du nemt kan finde frem til de emner, som har betydning for dig.

Gør LAPIKY.DK til dit foretrukne luksuswebsite

Vores mobilevenlige hjemmeside gør det simpelt for dig altid at have adgang til de nyeste informationer og artikler, som kan komme til at gøre en forskel i dit liv.

På trods af vores franskklingende navn er alle artikler på dansk og skrevet på et let læseligt sprog, der ikke kræver forudgående viden om hverken luksusferier, gourmetmadlavning eller kvalitetsprodukter.

Vi rådgiver, vejleder og beskriver, så du får maksimal værdi af vores indlæg.

Har du en ledig stund i en pause, eller vil du gå på opdagelse i nye fritidsinteresser, er LAPIKY.DK det rette sted.